Tutti pazzi di vino, sulla piazza del vino

Wijnfestijn! Want wij bestaan 3 jaar.

En in die drie jaar bent u een gewaardeerde vino-vriend geworden, waarvoor dank. Dank voor de grote en de kleine bestellingen, de last – minute wine calls én de talrijke degustaties. Grazie mille.Daarom vinden we dat het hoog tijd is om u kennis te laten maken met onze geliefde wijnma(k)kers. Wie zijn die mannen, maar zeker ook vrouwen, die we met veel zorg uitgekozen hebben en wat zijn de verhalen achter hun wijn – assortiment? Die vragen kan u hen zelf stellen op zondag, 20 november.Want dan organiseren we onze ‘Piazza del Vino’ in de paardenstallen van de C – mine.Ontmoet onze wijnmakers tussen 13h00 en 19h00, proef al onze wijntjes en ver’drink’ vooral in de 1001 wijn – verhaaltjes voor het slapen gaan.

 

De paardenstallen – che dici?

De paardenstallen bevinden zich op de C – minesite: C-Mine 127, 3600 Genk.Er is voldoende parking én die is gratis, jawel.

 

Quanto costa?

We vragen €10 inkom – fee per persoon. Hiermee kan u van alle wijnen proeven én smikkelen van de bijhorende hapjes. Plaatst u tijdens het event een bestelling, dan verwerken we die €10 als waardebon.

 

Wilt u er graag bij zijn? 

Che bello, dat u erbij wilt zijn! Schrijf u bij voorkeur in, door een mailtje te sturen naar info@vinotecadellarte.be .
Zo kunnen wij alvast voldoende stuzzichini (Italiaanse hapjes) voorzien.

 

 
 
 
We kijken ernaar uit! U toch ook?

Allemaal ‘Pazzi di Vino’ op onze ‘Piazza del Vino’.

A presto,Maurizio

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *