1. Algemene Voorwaarden VDA BV

VDA BV
Gierenshof 21
3600 Genk
info@vinotecadellarte.be

BTW nr.: BE0758859110

Deze algemene verkoopsvoorwaarden regelen de relatie tussen de koper (hierna ook “je”, “jouw”, “klant”) en de verkoper (hierna ook “wij”, “Vinoteca dell’Arte”). Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen en verkooptransacties via de webshop www.vinotecadellarte.be  en de op de website aangeboden producten. Deze algemene voorwaarden zijn ook toepasselijk op verkopen gerealiseerd via een ander kanaal dan de website van Vinoteca dell’Arte.

Door een bestelling te plaatsen aanvaard je deze verkoopsvoorwaarden volledig en zonder voorbehoud. Wij hebben het recht om de verkoopvoorwaarden aan te passen. Eventuele wijzigingen in de algemene verkoopsvoorwaarden zullen slechts van toepassing zijn op bestellingen die op of na de datum van wijziging worden geplaatst.

Deze algemene voorwaarden hebben steeds voorrang op alle andersluidende voorwaarden zoals door de klant geformuleerd, behalve wanneer deze voorafgaand, schriftelijk en uitdrukkelijk door Vinoteca dell’Arte aanvaard werden.

2. Aansprakelijkheid

Bij Vinoteca dell’Arte lossen we geschillen en problemen het liefst van al op in onderling overleg. Het Belgisch recht is van toepassing op deze algemene voorwaarden. Wij hebben onze webshop met de grootste zorgvuldigheid samengesteld maar toch kan het voorvallen dat de aangeboden informatie onvolledig, niet correct of niet up-to-date is. Wij appreciëren het ten zeerste als je ons hiervan op de hoogte brengt zodat wij dit onmiddellijk kunnen aanpassen maar weet dat dergelijke vergissingen of fouten in het aanbod niet tegen Vinoteca dell’Arte gebruikt kunnen worden. Wij zijn in geen geval aansprakelijk voor materiële fouten, zet- of drukfouten.

3. Ons vakmanschap drink je met verstand

Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Met een bestelling verklaar je dat je verantwoordelijk bent voor de aankoop en dus ouder bent dan 18 jaar. Bij onzekerheid over de leeftijd bij levering zal er gevraagd worden naar je identiteitskaart.

4. Prijzen en aanbod

Alle vermelde prijzen zijn uitgedrukt in EURO, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De vermelde prijzen gelden uitsluitend op de producten zoals woordelijk omschreven. Bijhorende foto’s in de productgalerij zijn decoratief bedoeld en kunnen soms elementen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs of afwijken van het product.

Indien je vragen of twijfels hebt bij het voorgesteld aanbod en de daar bijhorende informatie, de prijs, beschikbaarheid, leveringstermijn, etc. raden we je aan om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. We beantwoorden al je vragen met veel plezier want we vinden het belangrijk dat alles duidelijk voor je is alvorens je een aankoop doet.

Vinoteca dell’Arte heeft ten alle tijde het recht om prijzen te wijzigen en kennelijke vergissingen in het aanbod binden ons niet.

Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan te allen tijde worden aangepast of ingetrokken door Vinoteca dell’Arte (bv. bij uitputting van de voorraad, bij vaststelling van een ongeldig of onjuist aanbod, bij overmacht, …). Vinoteca dell’Arte kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet beschikbaar zijn van een product. Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld.

Cadeaubonnen zijn bij Vinoteca dell’Arte beschikbaar in elke mogelijke en zelf te kiezen waarde. Het is niet mogelijk om cadeaubonnen te retourneren of te restitueren.
Geschenken kunnen geruild worden binnen de 14 dagen naar aankoop en enkel op vertoon van het aankoopbewijs. Indien je een cadeau wilt ruilen dien je ons hier steeds telefonisch of via e-mail van op de hoogte te brengen.

5 Cadeaubonnen & geschenken

Cadeaubonnen zijn bij Vinoteca dell’Arte beschikbaar in elke mogelijke en zelf te kiezen waarde. Het is niet mogelijk om cadeaubonnen te retourneren of te restitueren.
Geschenken kunnen geruild worden binnen de 14 dagen naar aankoop en enkel op vertoon van het aankoopbewijs. Indien je een cadeau wilt ruilen dien je ons hier steeds telefonisch of via e-mail van op de hoogte te brengen.

6 Persoonsgegevens

Vinoteca dell’Arte verzamelt persoonlijke gegevens om bestellingen correct te kunnen verwerken en voor commerciële – en marketing doeleinden (bv: voor het versturen van nieuwsbrieven), mits we daarvoor toestemming krijgen. Persoonlijke gegevens worden door Vinoteca dell’Arte nooit doorgegeven aan derden of voor andere, dan bovenvermelde, doeleinden gebruikt worden. Indien je hierover vragen of opmerkingen hebt kan je altijd telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen.